top of page

OPEN VOICES - POP/GOSPEL KOR FOR ALLE (18+) I ESPERGÆRDE OG ALLERØD

Open Voices er et rytmisk pop/gospel kor, som synger tre-stemmige Pop/Gospel-numre. Koret er åbent hvilket betyder, at man kan komme og synge med lige præcis på de mandage/onsdage, man kan. Man betaler KUN for de gange, man deltager, og der er således ikke noget fast kontingent.

Koret har to afdelinger i henholdsvis Espergærde og Allerød og øver:

MANDAG KL. 18.30 - 20.15 i Mørdrup Kirke, Vestermarken 2, 3060 Espergærde

ONSDAG  KL. 18.30  20.15 på Allerød Privatskole, Sortemoesevej 15, 3450 Lillerød

Prisen er 60 kr/korprøve (Klippekort med 10 klip kan købes til 500 kr og kan bruges begge steder).

 

De fleste bestræber sig på at komme hver gang, men er man forhindret, er det intet problem. Stemmerne bliver nemlig indstuderet løbende, og repeteres igen og igen. Man vil således hurtigt catche up hvis man misser et par korprøver. Alle er selvfølgelig velkomne både i Espergærde og Allerød. Repertoiret er det samme i begge kor - dog øves sangene ikke synkront uge for uge, da koret i Espergærde har eksisteret siden 2017 og Allerød starter i august 2024.

 

Prøverne foregår  under ledelse af pianist og korleder Anders Christopher Nielsen. Der uddeles ikke noder, da numrene indstuderes auditivt. Teksterne findes på korlederens hjemmeside www.monotono.dk, så det er en god idé at medbringe en opladt mobiltelefon. Desuden bør man følge siden "Open Voices" på Facebook, da det er her løbende information ved. prøver og koncerter, bliver delt. Både Mørdrup kirke og Allerød Privatskole har en smuk akustik, og der er en fantastisk sound og stemning når ca. 100 sangere fylder kirken med numre som "Freedom", "Fix you, "Fragile" og "Purple rain.

Under LINKS TIL SANGE ligger Youtube-links til alle de sange, vi synger.

Vi glæder os til at tage imod dig i koret.

bottom of page