top of page

GOSPELLIGHTS - KORET

Koret består af ca. 40 børn i alderen 8-18 år, som synger fed svingende gospel hver mandag i Mørdrup Kirke, Espergærde. Og de er vilde med det. Korets stifter Anders Christopher Nielsen er uddannet pianist og korleder fra musikkonservatoriet, og han leder prøverne mens korets assistent Anne Konnerup Schwensen sidder i foyeren, og hjælper med diverse.

 

Der bliver arbejdet i dybden med klang, stemmetræning, flerstemmighed, sprog, rytmik, sound og feeling, og publikum er vilde med korets meget stemningsfyldte koncerter, som leveres 100 % live.

 

Selvom koret er ambitiøst og der arbejdes seriøst på et højt faglig niveau, er prøverne altid præget af en afslappet og humoristisk stemning med masser af sammenhold, livsglæde og musikalitet – blot nogle af de ting, som man bliver afhængig af ved korsang.

 

Undervejs i korprøverne holder vi et kvarters pause, hvor børnene hygger og slapper af med lidt medbragt frugt/snack. Kl. 17.45 – et kvarter før prøven slutter – er forældre altid velkomne til at liste ind og lytte med. Det elsker koret, og det skaber altid en lidt koncertagtig stemning.

 

ALLE børn kan være med i koret, og der er ingen optagelsesprøve.

bottom of page